Na je aanmelding: kennismaken

Tijd om beter kennis te maken. Je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsbijeenkomst of een persoonlijk kennismakingsgesprek. Pas na deze afspraak is je aanmelding definitief.
 

Wanneer krijg je bericht?

Na je aanmelding krijg je binnen 10 werkdagen bericht van ons.


Kennismakingsbijeenkomst of -gesprek

Ben je aangemeld voor een opleiding op niveau 2, 3 of 4 en zijn er geen bijzonderheden in je situatie of vooropleiding, dan word je direct geplaatst bij de opleiding van je keuze. We nodigen je ook uit voor een kennismakingsbijeenkomst of -gesprek. Je maakt dan kennis met je opleiding, jouw docenten en de andere studenten. We regelen dan meteen ook een paar administratieve zaken, zoals het controleren van je legitimatiebewijs. 

Past de opleiding toch niet bij je? Geen probleem, wij helpen je verder. Je hoeft je niet opnieuw aan te melden bij het Summa College.


Ondersteuningsgesprek

Heb je extra ondersteuning nodig of wijkt je vooropleiding af? Dan nodigen we je uit voor een ondersteuningsgesprek. Samen met jou bekijken we wat jij nodig hebt om een succes te maken van je studie. Ook als je je aanmeldt voor een entreeopleiding (niveau 1) nodigen we je uit voor zo'n gesprek.