Zorg & Welzijn

Ik wil graag iets betekenen voor anderen, bijdragen aan gezondheid en geluk

Je houdt ervan om met mensen te werken. Je bent sociaal, behulpzaam en verzorgend en geïnteresseerd in mens en maatschappij. Of je nu met kinderen of volwassenen wilt werken, de keus is aan jou. Je bent nieuwsgierig, kunt goed communiceren, bent een aanpakker en zoekt naar oplossingen. Je bent geïnteresseerd in slimme technologische oplossingen die een steeds grotere rol spelen in zorg en welzijn. Je vindt een gezonde leefstijl belangrijk en draagt graag bij aan een positieve levensinvulling van mensen. Jij maakt voor mensen en maatschappij het verschil met een opleiding in dit interessegebied!

Play
Binnen de verschillende opleidingen leer je werken met verschillende doelgroepen, zoals gehandicapten, ouderen, verslaafden, maar ook jonge kinderen en zieke mensen. Je helpt en ondersteunt hen bij het omgaan met hun lichamelijke en emotionele welzijn. Een verantwoordelijke en dankbare taak! 

Bekijk ook eens de volgende

INTERESSEGEBIEDEN

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag