Studenten autotechnicus van de toekomst

Het zit er op. De verkiezing van ‘Bedrijfsauto- en Autotechnicus van de toekomst’ is voorbij en Stijn van den Oever en Tom Verdeuzeldonk van Summa Automotive zijn de winnaars. Gefeliciteerd!

Winnen doe je niet zomaar. Onze studenten hebben eerst meerdere voorrondes succesvol doorlopen om zich daarna wekenlang voor te bereiden op een pittige online kennistest. De vier finalisten gingen gisteren in Rosmalen tijdens AMT Live2017 voor de vakjury en het publiek de laatste opdrachten uitvoeren.

Door aan zulke wedstrijden mee te doen leer je als student heel veel: onder tijdsdruk presteren, vakmensen die op je vingers kijken en op verschillende locaties werken. Een leuke en leerzame manier om het beste uit jezelf te halen. En het staat natuurlijk top op je cv: beste (bedrijfs)autotechnicus van de toekomst!

Daarnaast werd Summa Automotive verkozen tot beste school voor autotechniek en tweede in de categorie beste school voor bedrijfsautotechniek. Waarom? De praktijk staat bij Summa Automotive centraal en er wordt hedendaags lesmateriaal gebruikt. De studenten waarderen het enthousiasme van hun docenten en de moderne praktijkruimte.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.