Een leuke tijd zonder telefoon

Zet een aantal onbekenden bij elkaar en binnen de kortste keren zit iedereen op zijn telefoon. Dat kan en moet anders vonden een aantal studenten van Summa Horeca. Daarom bedachten zij de ‘Eat to meet’ box. Met bijbehorende lunch.

Zoals studente Lisa Vermeulen het zegt: 'we wilden de mensen een leuke tijd bezorgen, zonder dat ze daar hun telefoon bij nodig hadden’. Om dat voor elkaar te boksen vulden de studenten de Eat to Meet box met producten uit de regio Het Groene Woud. 

Als een soort surpriseavond ging het er aan toe. Uit de doos kwamen kaas van boerderij Mathijssen, fruit uit de Philips fruittuin en brood van bakkerij Bekkers. En dan nog honing, mosterd en verschillende jams van Winery and Herbs.

De gasten hadden het zo druk met uitpakken en proeven, ze zijn gewoon vergeten foto’s te maken voor Insta en Facebook. 
Eat to meet Lunch (2)
Eat to meet Lunch (3)
Eat to meet Lunch (1)
Eat to meet Lunch (5)
Eat to meet Lunch (4)
Eat to meet Lunch (6)

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.