Verhuizing naar Brainport Industries Campus

De opleidingen van Summa Techniek en Summa Elektro- & Installatietechniek verhuizen binnenkort naar Brainport Industries Campus (BI Campus). Later zal ook Summa Procestechnologie volgen.

Op de campus werkt het Summa College met andere kennisinstellingen en succesvolle specialistische bedrijven. Zo zorgen wij samen voor steengoed onderwijs voor meer dan 1.600 mbo-studenten in een hightech-omgeving, waarbij theorie en praktijk naadloos op elkaar aansluiten. Kortom: vanaf schooljaar 2018-2019 zitten onze studenten van Summa Techniek en Summa Elektro- & Installatietechniek in het hart van de hightech-maakindustrie van Nederland.

Met de bus naar de campus

Neem buslijn 10 naar de tijdelijke halte op het kruispunt Landsard/Rijtackerweg, aangegeven als ‘halte BIC’. Vanaf daar is het nog geen 10 minuten lopen naar de campus.

Kijk voor de actuele vertrektijden op de website van Hermes. Klik daar op de blauwe balk met ‘Dienstregeling/haltevertrektijden’, vul het lijnnummer ‘10’ in en kies voor ‘Lijn 10 – Naar: Airport via De Schakel’. Let erop dat de juiste datum is aangegeven.

Coming soon: nieuwe halte

Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe en blijvende ‘halte BIC’. Vanaf deze halte is het straks slechts 200 meter lopen tot de hoofdingang van de campus. Deze halte is in oktober gereed. 

Let op:

De buslijnen 400 en 401 naar Eindhoven Airport zijn geen handige optie. De brug over het kanaal wordt namelijk momenteel vernieuwd. Dit betekent dat je ruim 35 minuten moet lopen naar de BI Campus. Dit is onnodig lang en ook om veiligheidsredenen niet wenselijk.  

Meer informatie

Wil je meer weten over deze verhuizing? Download de flyer Verhuisinformatie voor studenten. Let op: voor het vervoer met de bus geldt de bovenstaande informatie.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.