Summa Fashion - TMM meets TU/e

Summa Fashion geeft studenten de mogelijkheid om in de praktijk te leren via Studio TMM: Think it, make it, move it. Hier worden studenten van de drie opleidingsrichtingen binnen Summa Fashion samengebracht: de stylisten, de makers en de productmanagers. In teams werken ze aan projecten voor verschillende, echte opdrachtgevers.

Dit project via Studio TMM was een bijzonder project. De opdrachtgever was namelijk de Technische Universiteit. TU Studenten maakten een eigen app en hadden een idee voor aanpasbare kleding op maat. Ze vroegen onze Fashion Studenten om hulp bij de verdere uitwerking. Dat leverde een mooie samenwerking op.

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.