Nieuwe naam: Summa Beauty & Lifestyle

Summa Uiterlijke verzorging heeft een nieuwe naam: Summa Beauty & Lifestyle. De wereld van schoonheidsverzorging, haarverzorging, voetzorg en optiek verandert snel. Het gaat niet alleen om de buitenkant, maar ook om binnenkant: mooi en gezond van binnen en van buiten. Een gezonde leefstijl - gezond eten en bewegen - wordt door veel mensen steeds belangrijker gevonden.

De inhoud van de opleidingen is voortdurend in ontwikkeling. De naam Summa Uiterlijke verzorging kwam niet meer overeen met de manier waarop wij opleiden. Wij vinden namelijk dat de toekomstige professional moet worden opgeleid in een trendsettende en innovatieve omgeving, waarbij aandacht is voor nieuwe concepten. De naam Summa Beauty & Lifestyle past hier beter bij.

Deze week werd de nieuwe naam feestelijk gevierd met alle studenten en medewerkers van de school. Ook werd er een grote foto onthuld waar alle medewerkers op staan.

Summa internet beauty en lifestyle-9597
Summa internet beauty en lifestyle-9609
Summa internet beauty en lifestyle-9657
Personeelsfoto B&L Beauty
Summa internet beauty en lifestyle-9638
Summa internet beauty en lifestyle-9589

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.