Luchtvaartdienstverlening draagt sjaals van Fashion

Als luchtvaartdienstverlener moet je natuurlijk verzorgd gekleed gaan. En dus kregen studenten van Summa Luchtvaartdienstverlening nieuwe, hippe outfits. Dezelfde als de mensen van het stagebedrijf VIGGO. Alleen de sjaaltjes en stropdassen zijn anders. Die mocht de school zelf ontwerpen. Maar ja, luchtvaartdienstverlener en modeontwerper zijn toch echt verschillende beroepen. 

Enter Summa Fashion. Mirthe, Nomi en Dylan van die school ontwierpen de nieuwe sjaaltjes en stropdassen. die bij de start van het nieuwe schooljaar werden 'onthuld'. De drie hadden het eindproduct zelf ook nog niet gezien, dus een beetje spannend was het wel. Maar ze waren er erg blij met het resultaat. 

IMG_0037_klein
IMG_0030_klein
IMG_0027_klein
IMG_0033_klein
IMG_0019_klein
IMG_0023_klein
IMG_0007_klein

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.