Nieuwbouw Summa Automotive aan de Automotive Campus

Summa Automotive is gestart met de bouw van een nieuw pand aan de Automotive Campus in Helmond. Vanaf augustus 2021 kunnen studenten er terecht voor de lessen.

Summa Automotive is een moderne opleider en wil het onderwijs zoveel mogelijk daar aanbieden waar bedrijven, instellingen en het onderwijs bij elkaar komen. Dat hart van de Nederlandse automotive industrie is de Automotive Campus in Helmond.

De sector staat niet stil. Nieuwe technieken zijn nog volop in ontwikkeling, denk maar aan rijden op waterstof en elektriciteit. Het onderwijs van Summa Automotive sluit daar op aan. Het nieuwe schoolgebouw wordt dan ook niet alleen voorzien van theorie-, praktijk- en practicum-ruimtes, maar ook over innovatieruimtes, waar je als student kunt experimenteren, ontdekken en ontwikkelen. Je krijgt de ruimte, de tools en deskundige begeleiding van onze docenten om je nieuwe technieken eigen te maken.

Wil je alvast een kijkje nemen in het nieuwe gebouw? Bekijk dan hieronder het filmpje. In het ED verscheen een interview (pdf) met de directeur van de school, Roel Akkerman.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.