Oud-Summastudent Thijs Michielsen is Junior Vaktalent 2020 (Noordhofprijs)

Als allround lasser studeerde hij af bij Summa Techniek, nu werkt Thijs Michielsen als allround lasser en lasrobotprogrammeur bij VDL Lasindustrie. Tijdens de Noordhofprijs 2020 ging Thijs er vandoor met de Junior Vaktalentprijs. De jury schreef over hem: “Thijs is leergierig en gemotiveerd. Daarnaast is hij ook een enthousiaste ondernemer.”

Als je Thijs vraagt waarom hij genomineerd werd als Junior Vaktalent, dan zal hij je dit zeggen: “Ik laat me niet zomaar uit het veld slaan door tegenslagen. Vaak merk je dat als je langer ergens de tijd en energie in steekt, het uiteindelijk nog bruikbaar is, Ik ben altijd op zoek naar een creatieve oplossing. Er leiden namelijk meerdere wegen naar Rome.”

Thijs begon ooit bij VDL Lasindustrie als bbl’er, vanuit zijn opleiding Allround lasser bij Summa Techniek. Na zijn studie haalde Thijs nog de nodige lascertificaten. Maar de echte kneepjes van het vak leerde hij in de praktijk, van VDL-collega’s Sonny en Boris. 

Meer lezen? Dat kan op de websites van VDLBrainport en ED

Thijs Vermeer - Noordhofprijs Junior Vaktalent 2020

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.