Webshoponderwijs bij Summa Business

TOM (Tom Omnichannel Management) helpt sinds kort studenten van het Summa Business met de eerste stappen op het gebeid van e-commerce. De studenten gaan in het tweede jaar een webwinkel opzetten en beheren.

‘Zo krijgen we zeer uiteenlopende webshops’
I-coach Nawfel Mouloudi en docente bedrijfseconomie en ICT Sanne van der Meijden van het Summa College zeggen blij te zijn met de nieuwe samenwerking. “Tom heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment. Zo hebben de leerlingen veel keus en krijgen we zeer uiteenlopende webshops. Daarnaast verloopt het contact en de samenwerking erg prettig. TOM denkt continu mee en biedt ook gastlessen aan de leerlingen. Zo leren de studenten direct de achterliggende theorie over het bijhouden van een webshop, en kunnen ze deze theorie in de praktijk toepassen bij hun eigen webshop.”

Lees hier het hele bericht.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.