Volle bak vooruit bij Twan & Twan

Twan & Twan Exclusive Interiors heeft haar vloeroppervlak uitgebreid met 1.400 vierkante meter. Tijdens de verbouwing speelde werkvoorbereider Ward van Hout een rol bij de inrichting en de begeleiding van de logistieke processen. Ward is oud-student van Summa Wonen & Design, waar hij de opleiding Werkvoorbereider volgde. 

Of het nu om het inrichten van een jacht, een kantoor, of een villa gaat: werkvoorbereider Ward van Hout (22) beseft altijd dat hij met iets unieks bezig is bij Twan & Twan Exclusive Interiors. “Het ene moment werk je aan het interieur van een kantoorpand, het andere ben je aan de slag op een luxe jacht in het buitenland”, vertelt hij. “Belangrijk is ook dat ik bij Twan & Twan de kans krijg om mezelf te ontwikkelen en mee te groeien met het bedrijf.

Lees het hele artikel op Interieurbouw Online

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.