Summa Automotive in de prijzen

Op 9 maart 2021 was de finale van vier wedstrijden van AMT Autotechniek. Dit waren de wedstrijden 'Beste Autotechnicus van de toekomst', 'Beste bedrijfsautotechnicus van de toekomst', 'Beste school voor autotechniek' en 'Beste school voor bedrijfsautotechniek'.

Via digitale toetsen konden studenten in oktober deelnemen aan de voorrondes. In totaal hebben meer dan 1200 studenten van meer dan 37 verschillende scholen deelgenomen. Na wekenlange voorrondes en een spannende halve finale, vond dinsdag 9 maart de finale plaats.

Summa studenten Berry van de Sande en Thomas Hidding behaalden respectievelijk de eerste en tweede plaats in de categorie 'Beste bedrijfsautotechnicus van de toekomst'. Student Ralph van den Boorn eindigde ook op het podium met zijn derde plaats in de categorie 'Beste Autotechnicus van de toekomst'

Summa Automotive is dankzij de inzet van haar studenten benoemd tot beste school voor bedrijfsautotechniek.

In de media
Lees ook het interview met Berry van de Sande en zijn liefde voor autotechniek.
Berry interview GE 500

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.