Start-up School voor future-proof ondernemers

duurzaam ondernemen eigen verantwoordelijkheid gastcolleges grenzen aangeven kansen zoeken én vinden omgaan met mensen organiseren overzicht houden presenteren start-up strategische doelen verkopen werken in een team werken onder druk
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Ben je toe aan uitdagende lessen? Ben je niet bang om hard te werken? Met de Start-up School werk je met spannende challenges en inspirerende opdrachten doelgericht aan jouw eigen onderneming! In drie jaar zet je onder begeleiding van mensen uit de praktijk en docenten op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier je eigen bedrijf op. De beloning na drie jaar Start-up School: een eigen bedrijf én een diploma ondernemer handel op mbo-niveau 4.

Jouw studie: Start-up School (bol)

Dit is de school voor toekomstbestendig ondernemerschap waar aanpakkers impact maken. In het bruisende hart van Eindhoven op Strijp-S, midden in de Brainportregio, waar het stikt van start-ups en jonge mensen die graag willen bijdragen aan een duurzame omgeving en circulaire economie. 
 

People, Planet, Profit

Je leert je eigen bedrijf op te zetten, mét duurzaam doel. Naast een goed belegde boterham zijn ook een goed personeelsbeleid, duurzaam handelen en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. De Start-up School werkt nauw samen met bedrijven, organisaties en start-ups in Zuidoost-Brabant die dezelfde uitgangspunten hebben.  
 

Learning by doing

Geen standaardlessen, maar de praktijk als basis. Je krijgt bijvoorbeeld inspirerende gastcolleges van professionals uit de praktijk en gaat aan de slag met echte praktijkopdrachten. Bovendien werk je met de nieuwste software, slimste technologie en praktische tools.
 

Leren ondernemen dóór ondernemen

Op Start-up School ga je doelgericht aan de slag. Met ondernemen, maar ook ontdekken wie jij bent, wat jij wilt en hoe je dat gaat bereiken. Naast je professionele ontwikkeling, staat ook je persoonlijke ontwikkeling centraal. Dat doe je samen met docenten, bedrijven en organisaties en jouw mentor/coach.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.