Feestelijke opening Hospitality & Food

Gepubliceerd op: 10 november 2023

Onderwijs

Wat wil ik in de grote hospitality-wereld? Het is niet altijd even makkelijk om een keuze te maken wat je wilt studeren. Binnen Hospitality & Food gaan we studenten daarbij helpen. Daarom kwamen gisteren Summa-medewerkers en genodigden samen voor de feestelijke opening.


Gastvrijheid

Binnen Hospitality & Food besteden we veel tijd aan gastvrijheid. Omdat dit zo belangrijk is nodigden we gastspreker Laura de la Mar uit om meer te vertellen over hoe zij kijkt naar gastvrijheid en waarom het juist zo belangrijk is. “Gastvrijheid en gastvrij leiderschap zijn belangrijker dan ooit. Gastvrijheid hoort eigenlijk in iedere organisatie thuis en is de sleutel tot succes voor mensen en bedrijven. Oprechte gastvrijheid komt vanuit de binnenkant. Medewerkers die passie en plezier hebben en die het leuk vinden om hun werk te doen.”

Hospitality Basisjaar

Binnen Hospitality & Food kunnen studenten zich professionaliseren in verschillende onderwerpen, met alle opleidingen die we al in huis hebben op het gebied van vrije tijd, brood & banket, luchtvaartdienstverlening, horeca en facilitair. En: een breed basisjaar, voor de studenten die het nog moeilijk vinden om te kiezen. 

Mogelijkheid om later in te stromen

Weet je niet zeker of de studie die je volgt ook echt bij je past? En ben je benieuwd of een opleiding binnen Hospitality & Food beter bij je past? Dan kun je bij het Hospitality Basisjaar ook in februari nog instromen. Vraag je decaan, mentor of Hulp bij Studiekeuze om advies.

 

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag