Hospitality & Food

"Ik hou van handen uit de mouwen steken, mensen een belevenis geven die bijblijft, activiteiten en reizen organiseren, passagiers een aangename vlucht bezorgen, koken of bakken"

Voor sfeer- & smaakmakers

Stap in de wereld van hospitality & food, waar echte aanpakkers werken. Met je interesse in deze gastvrije branches kun je alle kanten op. 

 

In de vrijetijdsbranche geef je mensen een unieke en onvergetelijke belevenis. In de horeca ben je gastvrij en laat je mensen genieten van heerlijk eten en drinken. In de bakkerij kun je als echte vakman ambachtelijk werken en creatief bezig zijn met het mooiste brood en lekkerste gebak. In de luchtvaart ben jij het gezicht van vliegmaatschappij en zorg je voor een aangename vlucht. In de facilitaire dienstverlening kun je zowel op de voorgrond als de stille kracht op de achtergrond zijn, en laat je alles op rolletjes lopen. 

Vind je werken met mensen leuk en wil je je handen uit de mouwen steken? Kies dan voor een opleiding in dit interessegebied.

Breed basisjaar mogelijk

Vind je het lastig om een keuze te maken, kijk dan eens naar het Hospitality basisjaar niveau 2 of Hospitality basisjaar niveau 3-4.  

 

Bekijk ook eens de volgende

INTERESSEGEBIEDEN

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag