Niet klieren in de klas vandaag

Gepubliceerd op: 05 juli 2022

Onderwijs

Lief zijn voor je leraar vandaag. En petje af voor je docent, want vandaag – 5 oktober - is het de Dag van de Leraar.

Summa College - Dag van de leraar - 5 oktober

Lief zijn voor je leraar vandaag. Weg met die propjes, niet prutsen met je telefoon, maar gewoon braaf opletten. En petje af voor je docent, want vandaag – 5 oktober - is het de Dag van de Leraar.

Je vindt school vast niet altijd even leuk, maar geef toe: je wordt er echt wel wijzer van. Dat heb je mede te danken aan de docenten die jou van alles leren. Ieder op een eigen, unieke manier. Onze eigen Giel Kessels, docent bij Summa Automotive, werd daarom zelfs aangemeld voor de Leraar van het Jaar-verkiezing. Hij zat bij de laatste acht genomineerden, maar ging helaas niet door naar de finale.

Toch is hij voor veel van zijn studenten een winnaar. Dat komt door de enthousiaste manier waarop hij zijn passie voor auto’s op hen overbrengt. Giel vindt ‘docent’ het mooiste beroep ter wereld en kent de succesfactoren van het lesgeven. Hij geeft zijn studenten:

  • Leerplezier door creatieve onderwijsvormen en afwisselende, verrassende opdrachten
  • Aandacht, als ze laten zien dat ze willen leren en als ze goede dingen doen
  • Verantwoordelijkheid, waarop hij hen ook aanspreekt
  Lang leve de leraren!

  Maak kennis

  Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

  Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

   

  Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag