Yes, dit is een topopleiding!

Gepubliceerd op: 06 juli 2022

Onderwijs

Lijkt deze opleiding jou wel wat? Goede keuze! Het is namelijk een topopleiding!

Summa College - Topopleiding Keuzegids - 2021

Wanneer is een opleiding top? Kortgezegd: als ‘ie door studenten behoorlijk positief beoordeeld wordt, als genoeg studenten een diploma behalen en als de onderwijsinspectie dik tevreden is. Aan de hand van die criteria krijgen opleidingen scores in de Keuzegids mbo, die ieder jaar uitkomt. Heeft een opleiding minimaal 75 punten? Dan is het een topopleiding. En deze opleiding is er daar één van!

Medewerker human resource management (HRM) (bol en bbl) en Juridisch-administratief dienstverlener (JAD) (bol en bbl) zijn een klasse apart. De studenten van deze opleidingen zijn blij met de sfeer op school en zijn daardoor extra gemotiveerd voor hun studie. Teamleider Marcel Verstraeten is daar erg tevreden mee. “Het is mooi dat ons werk gewaardeerd wordt, maar pluim of niet, we blijven ook in de toekomst voor een kwalitatief goed en betrokken onderwijs zorgen.”

 

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag