Summa Fashion

Volg jij de mode op de voet en ben je er het liefst de hele dag mee bezig? Ben je altijd op de hoogte van de trends? Summa Fashion stoomt je klaar om van mode je beroep te maken.

De modewereld is in transitie

Als fashionista weet je dat het anders moet én kan. Jij gaat aan die verandering bijdragen. De modewereld beweegt naar futureproof en circulair design. Jij krijgt hierbij de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen en je eigen stem in fashion te vinden. 

Les in Fashion Hotspot: Microstad Eindhoven

Summa Fashion is thuis in eigenzinnig Eindhoven waar design en innovatie hand in hand gaan. We zoeken de samenwerking op waar het kan, met organisaties als Brainport Industries, TU/e, Dutch Design Week en Glow. Vanaf begin 2024 krijgen onze studenten les in de nieuwe Fashion Hotspot in de regio: Microstad Eindhoven, vlakbij Centraal Station. Je krijgt (praktijk)les naast ondernemende buren, partnerbedrijven en modeprofessionals. 

Met praktijkopdrachten ontwikkel je vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de mode

De modebranche is kleurrijk, divers en constant in beweging. Met een diploma in dit vakgebied kun je dan ook veel kanten op. Benut je kansen in een atelier of een bij groot confectiebedrijf. Ook een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Locatie en parkeren

Microstad bevindt zich in het centrum van Eindhoven, kom dus vooral met openbaar vervoer. Betaald parkeren kan in op de locaties die je hieronder vindt. 

Summa Fashion

SCHOOLADRES: Professor Doctor Dorgelolaan 2, 5611 BA, Eindhoven

Summa Fashion

PARKEREN: Professor Doctor Dorgelolaan 6, 5613 AM, Eindhoven

Summa Fashion

PARKEREN: Kennedyplein 400, 5611 ZV, Eindhoven

Summa Fashion

PARKEREN: Fuutlaan , 5613 AB, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Fashion

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag