Summa Fashion

Volg jij de mode op de voet en ben je er het liefst de hele dag mee bezig? Ben je altijd op de hoogte van de trends? Summa Fashion stoomt je klaar om van mode je beroep te maken.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan, je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf te halen.  

Jouw toekomst in de mode

De modebranche is kleurrijk, divers en constant in beweging. Met een diploma in dit vakgebied kun je dan ook veel kanten op. Benut je kansen in een atelier of een bij groot confectiebedrijf. Ook een eigen bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Fashion

Sterrenlaan 6, 5631 KA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Fashion

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze