Summa Horeca

Overige onderwijsbenodigdheden voor persoonlijk gebruik


Basisuitrusting school

De opleidingen van Summa Horeca bestaan voor een groot gedeelte uit praktijklessen. De basisuitrusting (producten en materialen) die je nodig hebt om deze lessen te volgen, worden door het Summa College ter beschikking gesteld.

Onderwijsbenodigdheden waarover je moet beschikken

In de keukens en restaurants moet je voorzien zijn van de goede werkkleding en werkschoenen. Het Summa College bepaalt de specificaties, maar je mag zelf kiezen waar je de onderwijsbenodigdheden koopt. In samenwerking met onze leveranciers hebben we voor de benodigde en eventueel extra kleding en artikelen een aantal pakketten samengesteld. De pakketten staan hieronder zodat je een idee hebt welke kleding en artikelen benodigd zijn. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je deelnemen aan een pasdag. Voor aanvang van de opleiding nodigen we je hiervoor uit. Heb je bepaalde kleding en artikelen al in je bezit? Dan hoef je die natuurlijk niet nog een keer aan te schaffen.

Je vindt in jouw leermiddelenlijst op Studers.nl precies welk pakket je nodig hebt. In juni ontvang je hierover een e-mail. 

Gastheer niveau 2
Gastvrouw niveau 2
Gastheer niveau 3 en 4
Gastvrouw niveau 3 en 4
Kok - dames
Kok - heren

 

Extra activiteiten en faciliteiten

Naast de kosten voor de genoemde uitrusting en benodigdheden kunnen er extra activiteiten en faciliteiten worden aangeboden, bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en excursies. Deze activiteiten en faciliteiten hebben een meerwaarde, maar zijn vrijwillig en niet noodzakelijk voor het volgen van de opleiding en het behalen van een diploma. 

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.