Overige onderwijsbenodigdheden

Summa Facilitair

Overige onderwijsbenodigdheden voor persoonlijk gebruik

 

Basisuitrusting school

De opleidingen van Summa Facilitair bestaan voor een groot gedeelte uit praktijklessen. De basisuitrusting (kleding en materialen) die je nodig hebt om deze lessen te volgen, worden door het Summa College ter beschikking gesteld. 

 

Onderwijsbenodigdheden waarover je moet beschikken

Je moet voorzien zijn van de goede werkkleding en werkschoenen. Het Summa College bepaalt de specificaties, maar je mag zelf kiezen waar je de onderwijsbenodigdheden koopt. Om welke kleding en artikelen het gaat, lees je hieronder. 

 

Vrijwillig aan te schaffen onderwijsbenodigdheden

In samenwerking met onze leveranciers hebben we voor de benodigde en eventueel extra kleding en artikelen een aantal pakketten samengesteld. De pakketten staan hieronder zodat je een idee hebt welke kleding en artikelen benodigd zijn. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je deelnemen aan een pasdag. Voor aanvang van de opleiding nodigen we je hiervoor uit. Heb je bepaalde kleding en artikelen al in je bezit? Dan hoef je die natuurlijk niet nog een keer aan te schaffen.

Je vindt in jouw leermiddelenlijst op mbowebshop.nl precies welk pakket je nodig hebt. In juni ontvang je hierover een e-mail. 

Dames Facilitair & Hospitality
Heren Facilitair & Hospitality

 

 

Bijdrage kledingkosten

Je school betaalt de kleding die nodig is voor je opleiding. Na het beƫindigen van je opleiding mag je de kleding houden. We waarderen het als je als tegemoetkoming een bedrag van 25 euro voor de door ons gemaakte kosten wilt bijdragen. Je kunt dit item aanvinken in je Studers leermiddelenlijst.

 

Extra activiteiten en faciliteiten

Naast de kosten voor de genoemde uitrusting en benodigdheden kunnen er extra activiteiten en faciliteiten worden aangeboden, bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en excursies. Deze activiteiten en faciliteiten hebben een meerwaarde, maar zijn vrijwillig en niet noodzakelijk voor het volgen van de opleiding en het behalen van een diploma.