Overige onderwijsbenodigdheden

Summa Wonen & Design

Overige onderwijsbenodigdheden voor persoonlijk gebruik

 

Basisuitrusting school

De opleiding Interieuradviseur van Summa Wonen & Design bestaat voor een groot gedeelte uit praktijklessen. De basisuitrusting (producten en gereedschappen/materialen) die je nodig hebt om deze lessen te volgen worden door het Summa College ter beschikking gesteld. 

 

Vrijwillig aan te schaffen onderwijsbenodigdheden

Het is handig om ook zelf een deel van deze materialen in huis te hebben, zodat je ook thuis en op het stagebedrijf kunt oefenen aan je vakvaardigheden. In samenwerking met onze leverancier hebben we hiervoor een materialenpakket samengesteld. Het Summa College geeft als tip de specificaties, maar je mag zelf kiezen of en waar je de onderwijsbenodigdheden koopt. Je vindt in jouw leermiddelenlijst op mbowebshop.nl ook een link naar dit pakket. In juni ontvang je hierover een e-mail.

Download: Materialenpakket Interieuradviseur (bol)

 

Extra activiteiten en faciliteiten 

Naast de kosten voor de genoemde materialen kunnen er extra activiteiten en faciliteiten worden aangeboden, bijvoorbeeld bedrijfsbezoeken en excursies. Deze activiteiten en faciliteiten hebben een meerwaarde, maar zijn vrijwillig en niet noodzakelijk voor het volgen van de opleiding en het behalen van een diploma.

 

Zorgen over de schoolkosten? 

Als je financieel niet in staat bent om de schoolkosten te betalen, dan kun je hulp krijgen vanuit het MBO Studentenfonds en/of de Stichting leergeld.