Laboratorium

Ik hou van onderzoeken, proeven doen, werken met mijn handen en mijn hoofd, dingen uitzoeken, secuur en volgens procedures werken, wetenschappelijk bezig zijn.

Verantwoordelijk werk

Je houdt van verantwoordelijkheid en zelfstandig bezig zijn. Het werk in een laboratorium speelt een belangrijke rol in onder andere de voedingsindustrie, wetenschappelijk onderzoek, de gezondheidszorg en bij de samenstelling van nieuwe producten in bijvoorbeeld de farmaceutische industrie. 

Summa College interessegebied laboratorium studenten


Belangrijk voor onze toekomst

Je vindt het fijn om volgens bepaalde procedures te werken. Eerst het ene, dan het andere, en zo kom je steeds een stapje dichter bij het afronden van je taak. Samen met je collega’s overleg je over de te behalen en de behaalde resultaten en bewaak je de kwaliteit en veiligheid van jullie werk. In een laboratorium doe je boeiend en verantwoordelijk werk, dat belangrijk is voor onze toekomst.

Bloed, bodemmonsters of water onderzoeken, of werken aan nieuwe producten in de farmaceutische industrie. Je kunt alle kanten op met dit interessegebied. 

Bekijk ook eens de volgende

INTERESSEGEBIEDEN

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag