Kijk het MBO Verkiezingsdebat!

Terugkijken: het MBO Verkiezingsdebat ---------------------------------------------------------------------------------------
Hoe denken de grote politieke partijen over belangrijke thema’s in het mbo? Tijdens het MBO Verkiezingsdebat gaan prominente kandidaten voor de Tweede Kamer van VVD, CDA, Groen Links, SP, D66, PvdA en 50Plus met elkaar en met studenten van Summa in debat.


De kandidaten worden aan de tand gevoeld over onder meer de gevolgen van corona, het grote tekort aan stages, het leenstelsel en de waarde van een diploma. Een aantal docenten van Summa krijgt aan het einde van het debat de gelegenheid om nog enkele verdiepende vragen te stellen over de besproken thema’s.

Het debat werd uitgezonden door Studio040 in Eindhoven op donderdag 4 maart van 10.00 tot 12.00 uur.

Mocht je zelf nog niet weten op wie je tijdens de Tweede Kamerverkiezing op 17 maart gaat stemmen, dit debat kan je ongetwijfeld helpen. Mis het niet!


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.