Informatie over aanmelden

 

 

Aanmelden mbo

Aanmelden voor het schooljaar 2021-2022 kan nu nog niet. Dat kan vanaf 9 november om 17.00 uur. Je kunt wel alvast beginnen met het gedeeltelijk invullen van deel A van je doorstroomdossier via Intergrip.  

Voor het grootste deel van de opleidingen heb je bij je aanmelding voor 1 april 2021 recht op een plaats in de opleiding naar keuze, mits je voldoet aan de toelatingseisen.

Voor opleidingen met een beperkt aantal plaatsen kun je je het beste zo snel mogelijk inschrijven. De plaatsing gebeurt namelijk op volgorde van inschrijving en eventueel ook op basis van een selectieproces. Dit zijn de opleidingen met een beperkt aantal plaatsen voor schooljaar 2020-2021.

Je wordt na de inschrijving uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek om te kijken of de opleiding bij je past. Je leest hier meer over het kennismaken bij Summa.

Hoe werkt het aanmelden?

Via de roze knop rechts kun je je vanaf 9 november 17.00 uur aanmelden en Deel A volledig invullen. Het moment dat je deel A afrondt, is bepalend voor plaatsing of een plek op de wachtlijst. Binnen 4 weken moet ook deel B volledig ingevuld zijn, dit kan jouw mentor of decaan voor je doen. Vraag dus op tijd of hij/zij dit voor je regelt. Ook als de opleiding al een wachtlijst heeft, loont het de moeite om je aan te melden. Er komen namelijk vaak weer plaatsen vrij.

Vragen?

Heb je een vraag over een opleiding? Neem dan contact op met het Studiekeuzepunt.
Heb je een vraag over inloggen in je digitaal doorstroomdossier (DDD)? Neem dan contact op met de helpdesk van Intergrip via 0318 86 00 52.

 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.