Dé specialist voor meubels en interieurbouw

samenwerken vormgeven werken met hout nauwkeurig technisch inzicht plannen en voorbereiden meubels maken vakman aanspreekpunt instructies geven en aansturen advies geven

Als allround meubelmaker/interieurbouwer werk je aan uitdagende projecten, zoals het interieur van een cruiseschip. Jij kunt daarvoor zelfs de moeilijkste meubels maken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt op de werkplek. Je stuurt collega’s aan, voert overleg en controleert de productie.

Bij Summa Wonen & Design leer je ingewikkelde meubels in elkaar te zetten. Uiteindelijk kun je ze ook zelfstandig maken vanaf een werktekening. Ook in de interieurbouw leer je allerlei constructies te maken, zoals de afwerking van muren en plafonds. Met je gevoel voor vormgeving en je kennis van materialen geef jij je klant telkens weer een goed advies.

Tijdens de opleiding kies je een specialisatie: meubelmaker, interieurbouwer of scheepsinterieurbouwer.

Na deze opleiding kun je aan het werk in de meubelindustrie, de interieurbouw  en de scheepsinterieurbouw. Verder leren kan ook. Je volgt dan een opleiding zoals Ondernemend meubelmaker/(scheeps)interieurbouwer (bbl, niveau 4), Werkvoorbereider industrieel produceren met hout (bbl, niveau 4) of Werkvoorbereider meubelindustrie/(scheeps)interieurbouw (bbl en bol, niveau 4).


Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44
Ziekmelden? Kijk hier.

06 28 94 84 11
Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.