Leidinggevende met oog voor perfect timmerwerk

samenwerken werken met gereedschappen en machines nauwkeurig zelfstandig leidinggeven werken in een team mensen begeleiden plannen veilig werken iets met mijn handen doen doorwerken reizen voor je werk ruimtelijk en technisch inzicht in de bouw buiten werken instructie geven werk verdelen

Als allround timmerman werk je aan nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Je timmert daken, vloeren, plafonds, trappen en muren. Je maakt en monteert ook deuren en ramen. Daarbij lever je steeds vakwerk dat lang meegaat en er mooi en strak uitziet. Je geeft ook leiding. Je verdeelt het dagelijks werk en houdt de voortgang in de gaten.

Bij Summa Bouw & Infra leer je omgaan met gereedschappen en machines. Je krijgt les in de beste timmertechnieken en gaat aan de slag met het uitzetten en stellen van bijvoorbeeld daken en kozijnen. Je leert ook leidinggeven, samenwerken, overleggen, plannen en organiseren. Goede kwaliteit leveren vind je belangrijk, net als veilig werken. 

“Het is een goede tijd om in de bouw te beginnen”

Mitchell Berkers

Student Allround timmerman

Lees meer

Je kunt aan het werk bij een timmerbedrijf, een bouwbedrijf of een aannemer. Verder leren kan ook. Je volgt dan de niveau 4 opleiding Uitvoerder of Middenkaderfunctionaris bouw


Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44
Ziekmelden? Kijk hier.

06 28 94 84 11
Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.