Leidinggevende met oog voor perfect timmerwerk

buiten werken doorwerken iets met mijn handen doen in de bouw instructie geven leidinggeven mensen begeleiden nauwkeurig plannen reizen voor je werk ruimtelijk en technisch inzicht samenwerken veilig werken werk verdelen werken in een team werken met gereedschappen en machines zelfstandig

Als allround timmerman werk je aan nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Je timmert daken, vloeren, plafonds, trappen en muren. Je maakt en monteert ook deuren en ramen. Daarbij lever je steeds vakwerk dat lang meegaat en er mooi en strak uitziet. Je geeft ook leiding. Je verdeelt het dagelijks werk en houdt de voortgang in de gaten.

Bij Summa Bouw leer je omgaan met gereedschappen en machines. Je krijgt les in de beste timmertechnieken en gaat aan de slag met het uitzetten en stellen van bijvoorbeeld daken en kozijnen. Je leert ook leidinggeven, samenwerken, overleggen, plannen en organiseren. Goede kwaliteit leveren vind je belangrijk, net als veilig werken. 

Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Je kunt aan het werk bij een timmerbedrijf, een bouwbedrijf of een aannemer. Verder leren kan ook. Je volgt dan de niveau 4 opleiding Uitvoerder of Middenkaderfunctionaris bouw

“Het is een goede tijd om in de bouw te beginnen”

Mitchell Berkers

Student Allround timmerman

Lees meer

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.


Ziekmelden? 

Kijk hier of bel: 040 269 40 90

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.