De perfecte voorbereiding voor een succesvolle carrière in werktuigkundige installaties en engineering

3D-ontwerpen maken afwisselend werk afwisseling ambitieus berekenen engineering goede communicatie organiseren overzicht houden plannen techniek voorbereiden
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

De opleiding Werkvoorbereider werktuigkundige installaties bereidt ambitieuze studenten voor op een succesvolle carrière in de werktuigkundige installatietechniek. Met je diploma kun je bijvoorbeeld een bedrijf in werktuigkundige installatietechniek beginnen of overnemen. Je kunt ook doorgroeien naar andere richtingen, zoals engineering, leidinggevend monteur, tekenaar/modeleur of projectleider. Het is bovendien een uitstekende voorbereiding voor de opleiding MIT of een hbo-opleiding.

Jouw studie: Werkvoorbereider werktuigkundige installaties (bbl) met een focus op engineering

De opleiding Werkvoorbereider werktuigkundige installaties heeft een sterke focus op engineering en is daarmee de perfecte opleiding voor ambitieuze studenten die zichzelf in de toekomst een succesvol bedrijf zien runnen. Vanuit deze opleiding kun je ook optimaal doorstromen naar functies in engineering en projectmanagement of een hbo-opleiding. Bij deze opleiding bestaan geen shortcuts: dit is een zeer complete opleiding die je uitstekend voorbereid op de toekomst.

Je krijgt les in de moderne omgeving van Brainport Industries Campus. Tijdens de opleiding leer je hoe werktuigkundige installaties in elkaar zitten. Bijvoorbeeld de installaties voor water, gas, riolering, verwarming en ventilatie. Je leert hoe je die installaties ontwerpt en tekent. Je krijgt ook les in het berekenen en plannen van projecten en krijgt een ruim begrip van de bedrijfsvoering van een installatiebedrijf. Zo weet je alles wat je moet weten voor een succesvolle carrière als engineer of werkvoorbereider.

Het Summa College is de enige mbo-opleider in Nederland waar je bij de opleiding Werkvoorbereider werktuigkundige installaties de mogelijkheid hebt om de officiële erkenningen op het gebied van gastechnische en watertechnische installaties te krijgen bij het starten van een eigen bedrijf. Voorwaarde is dat je ook een diploma Eerste monteur woning en utiliteit hebt met het certificaat Vakbekwaamheid CO.

Heb je een diploma vwo, havo, mbo-4 in een andere richting of kom je van het hbo, dan kun je de opleiding mogelijk en in overleg in 2 jaar afronden

Brainport Industries Campus


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.