22 juni: Crafted, festival voor creatief vakmanschap

Gepubliceerd op: 15 juni 2023

Events

Crafted is een ode aan talentvolle artiesten, bakkers, koks, kappers, stylisten, interieurontwerpers, fashiondesigners en engineers uit onze regio. Op 22 juni is iedereen welkom in het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven.

Summa College Crafted 2023 nieuws

Crafted zet creatieve studenten in het zonnetje. Alle zintuigen worden geprikkeld: door fashion, food, design, engineering, beauty, muziek en meer. Dat is creatief vakmanschap en we kunnen niet zonder deze makers, die onze maatschappij kleur geven. Maar het geeft ook een podium aan de stille krachten achter evenementen zoals deze, zoals horecapersoneel, beveiliging en logistiek medewerkers.

Ontmoet de makers van de toekomst

Er is ontzettend veel te zien, proeven en ontdekken in het Klokgebouw. Je bent van harte welkom met je hele familie. Het festival met onder meer de fashionshows en concerten start om 17:00 uur en is vrij toegankelijk. Alle informatie is te vinden op www.crafted.nu.

Primeur: Crafted Award

Wethouder Monique Esselbrugge reikt dit jaar voor het eerst de Crafted Award uit op het Crafted Festival, donderdag 22 juni. Met deze prijs wordt het werk beloond dat volgens de jury de meest positieve bijdrage aan de samenleving levert. Deze mbo-prijs zal vanaf nu jaarlijks worden uitgereikt.

Genomineerd zijn de volgende examenkandidaten van het Summa College:

Summa College Crafted 2023 collage

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze