Talent in de schijnwerper: Bart de Greef

Gepubliceerd op: 04 februari 2024

Events

Summa College Skills Heroes 2024 Bart de Greef nieuws

Op 18 januari 2024 deed Bart de Greef mee aan de Skills Heroes-competitie. Bart zit in het derde leerjaar van de opleiding Eerste Monteur Werktuigkundige Installaties Utiliteit. Hij nam deel aan de kwalificatiewedstrijd voor sanitaire- & verwarmingstechnicus. Deze tweedaagse wedstrijd met 16 deelnemers testte hun technische vaardigheden en aanpassingsvermogen.

Opdracht en uitvoering

Bart en andere deelnemers kregen de taak om hun vaardigheden te demonstreren aan de hand van een specifieke tekening en instructie. De uitdaging werd vergroot door het werken in kleinere boxen dan aangegeven op de tekening, wat een aanpassing in de benadering vereiste. De hele dag werkten de deelnemers onder groeiende druk naarmate de eindtijd naderde. Hoewel niet alle werkstukken volledig af waren, was het indrukwekkend om te zien hoe elke deelnemer zijn unieke aanpak en vaardigheden tentoonspreidde.

Beoordeling

Na afloop van de wedstrijd werden de deelnemers geëvalueerd door de jury en kregen ze de kans om hun werkstukken toe te lichten. De uitslag werd diezelfde avond bekendgemaakt.

Skills The Finals: de volgende stap

Bart heeft zich als een van de acht finalisten gekwalificeerd voor de volgende ronde, Skills The Finals, die zal plaatsvinden op 21 en 22 maart 2024 in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. Hier zullen de finalisten strijden om Nederland te vertegenwoordigen op de World Skills Heroes.

We zijn trots op Bart en kijken uit naar de aankomende wedstrijden.

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag