Summa Procestechnologie

Hou jij ervan om productieprocessen in goede banen te leiden? Denk je graag mee en overzie je processen? Werk dan aan je kennis en vaardigheden bij Summa Procestechnologie.

De procesindustrie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Papier, glas, levensmiddelen, medicijnen; allemaal producten die voortkomen uit deze industrie. Mogelijkheden genoeg om hierin aan de slag te gaan. We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Daarom word je bij ons vooral opgeleid op je werkplek, heel praktijkgericht. De theorie die je krijgt is daarop afgestemd. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Maatwerk

Bij Summa Procestechnologie staan de praktijk en het leren op de werkplek centraal. De opleidingen zijn breed, herkenbaar en goed toepasbaar in alle branches en bedrijven in de procestechniek. Naast reguliere opleidingen leveren we ook veel maatwerk. We gaan graag om de tafel om te kijken hoe we medewerkers het beste kunnen opleiden. Bekijk hiervoor alle informatie op Summa & Bedrijf.

Summa Procestechnologie

BIC 1, 5657 BX, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Procestechnologie

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag