Leidinggevende team/afdeling/project (bol)

Leidinggeven als vakspecialist

communicatief - sociaal
leidinggeven
ondernemend
plannen - organiseren
samenwerken
verantwoordelijk

Informatieavond 18 april: wegwerkzaamheden

Door wegwerkzaamheden is Summa Veiligheid minder goed bereikbaar. De nabijgelegen Marathonloop is in beide richtingen afgesloten voor auto's en brommers. Plan je route via  de Anthony Fokkerweg of Boschdijk om de informatieavond te bezoeken.

Summa Veiligheid en Transport wegwerkzaamheden april 2024

 

Je wordt als specialist in je vakgebied opgeleid tot leidinggevende. Je bent dan vaak een meewerkend leidinggevende, die vanuit ervaring precies weet wat er gedaan moet worden.

Play
Play

Je zorgt dat ook iedereen binnen het team, de afdeling of een project zijn of haar werk goed kan doen. Je creëert als verantwoordelijke een prettige en veilige werksituatie.

Je draagt ook bij aan het personeelsbeleid. Je signaleert als er nieuwe medewerkers nodig zijn en adviseert bij de werving en selectie.

Tijdens deze 1-jarige opleiding krijg je specialistische kennis op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven en management. Omdat je zelf ook werkzaamheden verricht, kun je als dat nodig is ook de werkwijze verbeteren. Er wordt veel van je denkvermogen gevraagd. Als je dat juist de uitdaging vindt, is dit de opleiding voor jou.

Vragen

Als leidinggevende van een team, afdeling of project kun je bij verschillende organisaties gaan werken. Je leert medewerkers als ‘meewerkend voorman’ aan te sturen. Dit kan binnen elke branche. Met deze opleiding kun je ook doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau.

Je gaat 5 dagen per week naar school. Elk jaar loop je een aantal weken stage.

Het wettelijk vastgestelde lesgeld voor schooljaar 2024-2025 bedraagt 1.449 euro. Check DUO.nl voor mogelijke studiefinanciering.

Kijk voor een inschatting van de overige kosten voor deze opleiding op mbowebshop.nl. Ieder jaar worden daar uiterlijk 1 juli alle schoolkosten bekendgemaakt voor het daarop volgende schooljaar. Voor het daadwerkelijk bestellen moet je inloggen met je Summa-account.

Laptop

Bij veel opleidingen kun je als student niet zonder computer. Kijk in het overzicht of dit voor jouw opleiding geldt en download de juiste specificaties.

Je kiest bij je studie één of meerdere keuzedelen om je te specialiseren of juist breder te worden opgeleid. Bijvoorbeeld ondernemen, leidinggeven, programmeren of een taal. Tijdens je opleiding krijg je meer informatie over de keuzedelen die jij kunt volgen. Je sluit elk keuzedeel af met een examen. Lees meer over keuzedelen.

Je wordt opgeleid tot specialist in je eigen vakgebied. Daarom duurt deze opleiding slechts 1 jaar. Om te worden toegelaten tot deze opleiding heb je minimaal nodig:

  • diploma mbo vakopleiding niveau 3.

Je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek of kennismakingsbijeenkomst waar je de school leert kennen en we kijken of deze opleiding bij je past.

Docenten weten hoe het eraan toegaat op school. Stel je vragen gemakkelijk via onderstaande contactgegevens aan onze docenten:

WhatsApp
Docent leidinggevende: Rob van Moorsel

E-mail
Docent leidinggevende: Rob van Moorsel

Instagram

DM naar @summaveiligheid

Ook is het mogelijk om een meeloopdag, rondleiding of open dag te bezoeken. Alle activiteiten vind je in onze agenda.

Bekijk ook eens deze opleidingen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze