Met jouw technisch inzicht maak jij het in de elektrotechniek

afwisselend werk controleren elektrotechniek nauwkeurig werken repareren techniek testen verantwoordelijk werk werken in een team werken met gereedschap zelfstandig werken
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als monteur elektrotechnische systemen kun je bijvoorbeeld aan de slag bij een productiebedrijf, een bedrijf voor industriële elektronica of schakelkasten, een machinebouwbedrijf of besturings- en automatiseringsbedrijf. Je kunt ook verder doorleren met bijvoorbeeld een mbo-opleiding op niveau 3.

Jouw studie: Monteur elektrotechnische systemen (bbl)

Jij koppelt technisch inzicht aan handigheid. Je kunt goed omgaan met gereedschappen en materialen en hebt snel door hoe een product of systeem in elkaar steekt. Dan ga jij het maken in de elektrotechniek! 

Als monteur elektrotechnische systemen maak je onderdelen voor elektrotechnische producten en systemen en stel je eenvoudige producten samen. Je bereidt werk voor, controleert en monteert componenten in elektrotechnische installaties. Je legt kabels en leidingen aan en monteert schakelaars, sensoren of verlichting. Ook help je bij het testen van systemen. 

Op school en op je werk leer je wat nodig is om een vakman of vakvrouw te worden. Daarbij hoort ook dat je leert om te plannen, om in een team te werken en met de verwachtingen leert omgaan die klanten, collega’s en je werkgever van je hebben.

Je krijgt les in de moderne omgeving van Brainport Industries Campus.

Brainport Industries Campus


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.