Alle geldzaken van het bedrijf komen op jouw bureau

(loon)administratie drukke baan goed in taal klanten te woord staan met mensen omgaan nauwkeurig Nederlands overzicht houden regelen samenwerken vreemde taal leren werken met cijfers werken met de computer
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Vrijwel ieder bedrijf heeft een medewerker (financiële) administratie in dienst. Je kunt gaan werken bij deze bedrijven, of bijvoorbeeld bij een overheidsinstelling of een administratiekantoor. Je kunt ook doorstromen naar de niveau 3 opleiding Financieel administratief medewerker.

Jouw studie: Medewerker (financiële) administratie (bol)

Werk jij tot op de komma nauwkeurig? Dan is een baan als medewerker (financiële) administratie iets voor jou. De administratie van geldzaken moet namelijk erg zorgvuldig gebeuren. Of het nu gaat om loonadministratie, crediteuren of debiteuren: jij verwerkt het op een nette manier. Gevoel voor cijfers en getallen is belangrijk.

Daarnaast ondersteun je de receptie van een bedrijf en voer je secretariaatswerkzaamheden uit, zoals het verwerken van post, de afhandeling van telefoontjes en het beheren van agenda's. Leuk als je van afwisseling houdt, maar het kan ook erg druk zijn. Daar moet je tegen kunnen.

De computer speelt de hoofdrol in je werk. Toch spreek je veel met collega's en ook met klanten. Soms betalen klanten niet op tijd. Hoe je deze klanten netjes benadert, leer je tijdens de opleiding. Je leert met lesprogramma's die lijken op echte werksituaties. Het is alsof je in een bedrijf werkt. Zo zetten we de puntjes op de i van jouw opleiding!

“Ik wil zo lang mogelijk studeren”

Gamze Kareloglu

Student Medewerker (financiële) administratie

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.