Jij weet alles van elektrotechnische installaties in woningen en gebouwen

aanleggen installaties afwisselend werk controleren elektrotechniek mensen aansturen nauwkeurig werken reizen techniek testen verantwoordelijk werk werken in een team zelfstandig werken

Als technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit ga je aan de slag bij een elektrotechnisch installatiebedrijf of netwerkbedrijf. Je kunt ook verder studeren aan het hbo of de post-mbo opleiding middelbaar installatietechnicus elektrotechniek (MIT-E) volgen. Deze post-mbo opleiding is ook te volgen in losse modules.

Jouw studie: Technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit (bbl)

Energie-installaties, ventilatiesystemen, brandmeld-, alarm- en data-installaties, domotica: voor jou hebben dergelijke systemen geen geheimen. Als technicus installeer en onderhoud je installaties in woningen en gebouwen. Van begin tot eind. Van eenvoudig tot complex. 

Je maakt een plan, voert werkzaamheden zelfstandig uit of legt monteurs uit wat ze moeten doen. Jij bent er verantwoordelijk voor dat het werk goed gedaan wordt. Je bent vraagbaak voor monteurs en aanspreekpunt voor opdrachtgevers. Ook ben je kenner van montagewerkzaamheden.

Op school en op je werk leer je wat nodig is in dit vak. Ook leer je mensen aansturen en projecten te begeleiden en om goed samen te werken. Communicatieve vaardigheden krijgen daarbij veel aandacht. Dankzij jouw kwaliteiten zijn opdrachtgevers tevreden over het geleverde werk!

Je krijgt les in de moderne omgeving van Brainport Industries Campus.

Brainport Industries Campus

De volledige opleiding tot technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit duurt formeel 3 jaar. Wij bieden alleen de 2 laatste leerjaren aan voor studenten die al de benodigde vakkennis hebben.

"Door Skills Heroes weet ik dat ik uitdagingen aankan"

Tim Roedts

studeert Technicus elektrotechnische installaties woning en utiliteit en deed mee aan Skills Heroes

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.