Als technicus elektrotechnische systemen houd je van een uitdaging!

afwisselend werk elektrotechniek mensen aansturen ontwerpen organiseren techniek testen verantwoordelijk werk werken in een team zelfstandig werken
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als technicus elektrotechnische systemen ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een productiebedrijf, voedingsmiddelenbedrijf, ingenieursbureau, detacheringsbedrijf, projectontwikkelaar of machinebouwbedrijf. Je kunt ook doorstromen naar een technische hbo-opleiding of de lerarenopleiding voor docent techniek. 

Jouw studie: Technicus elektrotechnische systemen (bbl)

Als technicus elektrotechnische systemen ben je van veel markten thuis. Je leert om apparaten te bouwen, controleren, testen, modificeren, aan te sluiten en in bedrijf te stellen.

Op basis van de wensen van de klant breng je verbeteringen aan in bestaande machines of maak je een apparaat op maat. Je analyseert de vraag goed en zet de klantwens om in slimme oplossingen. Haperende machines krijg jij weer soepel aan het draaien. Je werkt zelfstandig en stuurt collega’s aan. Aan samenwerken en communicatieve vaardigheden besteden we dan ook veel aandacht in de opleiding.

Je krijgt les in de moderne omgeving van Brainport Industries Campus.

Brainport Industries Campus 

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.