Jij hebt de wereld binnen handbereik

avontuurlijk beleving commercieel vaardig dienstverlening duurzaam enthousiast gastvriendelijk leidinggeven management organisatorisch sterk reislustig service met een glimlach verantwoordelijkheid dragen zelfstandig werken

Met je diploma in travel & hospitality op niveau 3 of 4 kun je werken bij een reisagent, touroperator, als standplaatshost, reisbegeleider of persoonlijk reisadviseur in Nederland, Europa of elders op de wereld.  

Als zelfstandig medewerker ga je aan de slag met travel, sales, front- en backoffice. Als leidinggevende kun je leiding gaan geven aan een team van enthousiaste collega’s. Je draagt dan zorg voor het team en zorgt dat alles voor iedereen op rolletjes verloopt.

Jouw studie: Travel & hospitality (bol)

Gastvriendelijk, vol avontuur en reislust geef jij de gast de service met een glimlach! Je bent enthousiast, klantgericht, organisatorisch sterk en staat voor de gasten klaar bij de organisatie van hun vakantie of tijdens de vakantie zelf. Jij stelt mooie reizen samen en weet hoe je deze verkoopt. Je gaat aan de slag met travel, sales, front- en backoffice. Je ontwikkelt skills die je later breed inzetbaar maken.

Vanaf dag 1 word je ondergedompeld in de reiswereld. Je krijgt allerlei lessen op school, maar je werkt ook met diverse opdrachten uit de beroepspraktijk, waarbij je zelfstandig of in een groep werkt.

Jouw opleiding bij Summa

  • Professionele ontwikkeling in een dynamische leeromgeving.
  • Persoonlijke ontwikkeling in een veilige omgeving met een coach die daarbij helpt.

Kies uit

  • Zelfstandig medewerker travel & hospitality niveau 3

  • Leidinggevende travel & hospitality niveau 4

Na 2 jaar kun je met een diploma Zelfstandig medewerker Travel & hospitality niveau 3 uitstromen. Je kunt ook doorstromen naar de opleiding Leidinggevende travel & hospitality niveau 4, waar in één jaar vakken als leidinggeven en managementvaardigheden terugkomen. Of je kunt instromen in leerjaar 2 van de opleiding Leisure & hospitality of Luchtvaartdienstverlening niveau 4. Deze laatste is een opleiding tot (grond)steward(ess), die de mogelijkheid biedt om op een luchthaven of bij een luchtvaartmaatschappij te werken.  


#SummaVrijeTijd


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.