Summa Artiest

Ben jij altijd bezig met muziek? Sta je het liefst op een podium? Wil je keihard werken voor een succesvolle carrière in de spotlights? Dan is Summa Artiest de school voor jou. Tijdens een auditie show je ons jouw talent. Wij leiden je op tot muzikant in de disciplines drums, basgitaar, gitaar, toetsen of zang.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Docenten uit de beroepspraktijk brengen je het vak bij. Sociale vaardigheden ontwikkel je door samen te werken aan uitvoeringen en optredens. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.   

Jouw toekomst in de muziek

Na je opleiding ben je klaar voor een carrière in de spotlights of achter de schermen. Met een diploma van Summa Artiest op zak, kun je als zelfstandig professional aan de slag. Veel muzikanten geven lessen en workshops op scholen of bij bedrijven. Ook in de wereld van het entertainment, de horeca of het toerisme zijn volop mogelijkheden. Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Artiest

Klokgebouw 300, 5617 AD, Eindhoven

Summa Artiest

Catharinaplein 21, 5611 DE, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Artiest

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzecoaches. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag