Summa Engineering

Heb jij technisch inzicht? Ben je creatief in het bedenken van oplossingen? Of wil je techniek graag koppelen aan design? Kies dan voor Summa Engineering.

Jouw toekomst binnen engineering

Techniek is overal, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Als je kiest voor een technisch beroep, werk je aan je eigen duurzame en milieuvriendelijke toekomst, maar ook die van anderen. Eindhoven en omgeving draagt niet voor niets de naam Brainport. In deze regio barst het van de vooruitstrevende bedrijven die nieuwe, gewilde en gebruiksvriendelijke technologieën ontwikkelen, echt Smart Engineering. Daar heb je volop kans op een goede baan. Onze opleidingen passen er perfect bij. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Vier richtingen

Het eerste jaar is een basisjaar waarin je kennismaakt met de richtingen. Na dat jaar kies je in welke richting je verder gaat:

  • Engineering for society
  • Industrieel product ontwerpen
  • Mechatronica
  • Werktuigbouwkunde

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen. 

Summa Engineering

Het Eeuwsel 2, 5612 AZ, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Engineering

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag