Summa Luchtvaartdienstverlening

Enthousiast, betrokken en oprecht; dat ben jij. Je houdt van reizen, wilt andere culturen en mensen leren kennen. Welkom in de luchtvaart! Leuk, maar ook verantwoordelijk werk. Want het gaat om de veiligheid van de passagiers.

Als enige luchtvaartdienstverlenersopleiding in Nederland geven wij alle lessen op een echt vliegveld: Eindhoven Airport. Je leert er onder meer over (inter)nationale regelgeving en reisdocumenten. Als gastvrouw of gastheer ben je hét visitekaartje van de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven. Wij helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Jouw toekomst in de luchtvaartdienstverlening

Als luchtvaartdienstverlener werk je in de lucht of op de grond. In het vliegtuig bezorg je passagiers een aangename reis en benut je extra commerciële kansen. Je geeft veiligheidsinstructies en ziet erop toe dat mensen die naleven. Werk je op de luchthaven, dan gaat het om het informeren en begeleiden van (bijzondere) passagiers. Je helpt hen bij het reisproces en handelt klachten af.

Luister ook onze podcast: Ready for Take-off

Summa Luchtvaartdienstverlening

Luchthavenweg 21, 5657 EA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Luchtvaartdienstverlening

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze