Summa Luchtvaartdienstverlening

Enthousiast, betrokken en oprecht; dat ben jij. Je houdt van reizen, wilt andere culturen en mensen leren kennen. Welkom in de luchtvaart! Leuk, maar ook verantwoordelijk werk. Want het gaat om de veiligheid van de passagiers.

Als enige luchtvaartdienstverlenersopleiding in Nederland geven wij alle lessen op een echt vliegveld: Eindhoven Airport. Je leert er onder meer over (inter)nationale regelgeving en reisdocumenten. Als gastvrouw of gastheer ben je hét visitekaartje van de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven. Je leert hoe je perfecte service verleent op 10.000 meter hoogte en hoe je mensen van verschillende culturen te woord kan staan. 

Wij helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Jouw toekomst in de luchtvaartdienstverlening

Ga aan de slag in de luchtvaart of reissector en vlieg naar diverse bestemmingen. Of begeleid op de grond avonturiers tijdens hun reis en word de belangrijkste schakel tussen land en lucht. Als jij je goed kan aanpassen en over een uitmuntend gevoel voor service beschikt, dan ben jij geschikt voor de luchtvaartdienstverlening.

Luister ook onze podcast: Ready for Take-off

Summa Luchtvaartdienstverlening

Luchthavenweg 21, 5657 EA, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Luchtvaartdienstverlening

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag