Summa Sport

Sport je graag? En vind je het belangrijk dat anderen dat ook doen? Als jij ze daar graag bij begeleidt, kun je met je sportieve skills aan de slag bij Summa Sport.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. Als je aan de slag gaat in de sportwereld, werk je intensief samen met mensen. Je motiveert ze en helpt ze bij het sporten en bewegen. Bijvoorbeeld als coach om een sporter of team naar een hoger niveau te tillen. Of in een hele andere tak van sport: de revalidatie. Stevig in je sportschoenen staan is daarbij belangrijk, net als goed kunnen communiceren.

Tijdens de opleiding werk je aan deze vaardigheden. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

In de onderstaande kennisclip leggen we uit wat wij belangrijk vinden binnen de opleiding Summa Sport. Wat wij van jou verwachten en wat jij van ons kunt verwachten.

Jouw toekomst in de sport

Met een diploma van Summa Sport op zak heb je veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld gaan werken bij een sportvereniging, zwembad of fitnesscentrum. Ook bij een gemeente of in een recreatieteam op een vakantiepark of camping kun je terecht. Of wat dacht je van het organiseren van survivaltochten of werken bij een evenementenbureau? Op kiesmbo.nl vind je meer informatie over mogelijke beroepen en de kans op werk. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

Summa Sport

Vijfkamplaan 4, 5624 EB, Eindhoven
Bekijk de opleidingen van Summa Sport

Volg ons op

INSTAGRAM

 

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag     

Summa College - Hulp bij studiekeuze