Brede opleiding voor een middelgrote (groothandels)onderneming

bedrijfseconomie commercieel inzicht financiën het hoofd koel houden leidinggeven omgaan met mensen sociaal uitstraling verantwoordelijkheid zelfstandig

Je kunt aan de slag als medewerker en doorgroeien naar manager, leidinggevende of adviseur bij een kleine of middelgrote (groothandels)onderneming. Je maakt daar analyses over de bedrijfsvoering en werkt samen met je collega's om het resultaat van de onderneming te verbeteren. Als medewerker of manager in de groothandel speel je in op kansen in de markt. Maar je bent ook hands-on bezig met alledaagse werkzaamheden.

Als je verder wilt studeren aan het hbo, kan dat natuurlijk ook. Deze opleiding biedt studenten een uitstekende voorbereiding in de vakken bedrijfseconomie, management, logistiek, marketing en sales om succesvol door te kunnen stromen naar verschillende hbo-opleidingen. Ook studenten met een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo kunnen hier gebruik van maken, mét een beroepsdiploma op zak. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de hbo-opleidingen Bedrijfseconomie, Commerciële economie en Small business en Retail management.

Jouw studie: Bedrijfskunde (bol)

Met de brede opleiding Bedrijfskunde ontwikkel je je tot een goede manager, leidinggevende of adviseur binnen een middelgrote (groothandels)onderneming.

Je werkt met je collega's samen om het resultaat van de onderneming te verbeteren. Op school leer je over de missie, visie en strategie van een  organisatie en over bedrijfsvoering binnen de groothandel.

Je houdt je bezig met het vermarkten van producten of diensten die omzet opleveren voor je organisatie. Je krijgt ook te maken met administratie, financiën, verkoop en logistiek.

Bij Summa Business leer je omgaan met het dagelijkse werk in een middelgroot bedrijf. Daardoor ben je goed voorbereid en heb je alles onder controle.

De mbo-opleiding Bedrijfskunde is een aangepaste variant van de opleiding Vestigingsmanager groothandel. Als je deze opleiding afrondt, krijg je het diploma Bedrijfskunde, met uitstroomcrebo Vestigingsmanager Groothandel, niveau 4.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.