Met je team garandeer je veiligheid

aanpakken actieve houding doorzetten flexibel mensen helpen niet bang zijn observeren en luisteren orde en regels overwicht uitstralen stevig in je schoenen staan team aansturen veiligheidsplannen controleren werken in uniform zelfstandig
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als coördinator beveiliging kun je werken bij de veiligheidsdienst van een bedrijf of voor een beveiligingsbedrijf waarvoor je op verschillende plaatsen gaat werken. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij ziekenhuizen, de luchthaven of de gemeente, of bij bedrijven op de High Tech Campus zoals ASML. Je kunt ook doorstromen naar een niveau 4-opleiding als Leidinggevende team/afdeling/project, Facilitair leidinggevende of Juridisch-administratief dienstverlener.

Jouw studie: Coördinator beveiliging (bol)

Als coördinator beveiliging zorg je voor de beveiliging van een gebouw, terrein of transport. Je stuurt een team aan en zorgt dat je collega’s hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Zelf doe je ook beveiligingswerk.

Je bent dus een ‘meewerkend voorman’. Je hebt dezelfde taken als een beveiliger maar stelt bijvoorbeeld ook draaiboeken op, draagt bij aan werkinstructies en controleert of veiligheidsplannen nog actueel zijn. Soms heb je te maken met gasten, bijvoorbeeld bij een toegangscontrole. Je stelt je dan netjes en dienstverlenend op, maar straalt wel overwicht uit.

Als coördinator moet je goed kunnen omgaan met onverwachte situaties. Je team verwacht dat jij met een snelle en duidelijke oplossing komt. Samen met je team houd jij het veilig!


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.