Verkopen van a tot z

afwisseling goed met cijfertjes klant voorop met mensen praten offertes maken verantwoordelijkheid verkopen vlotte babbel
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als commercieel medewerker binnendienst bij een midden- en kleinbedrijf, grootbedrijf of een commerciële of dienstverlenende afdeling, bijvoorbeeld bij een groothandel of energiebedrijf. Verder studeren kan ook, bijvoorbeeld met de opleidingen Vestigingsmanager groothandel, (Junior) accountmanager of Medewerker marketing en communicatie.

Jouw studie: Commercieel medewerker (bol)

Bellen, mailen en praten. Tot de deal is gesloten. Krijg jij daar een kick van? 

Als commercieel medewerker verkoop je producten of diensten. Je legt het eerste contact, promoot de producten en zorgt dat mensen er positief over denken. Soms moet je voor de koop rond is nog onderhandelen. Over de prijs bijvoorbeeld of wanneer het geleverd wordt. Je bent vriendelijk, zorgvuldig en communiceren is je tweede natuur. En uiteindelijk volgt dan hét moment waar je het allemaal voor doet: de verkoop.

En dan begint de echte uitdaging. Hoe zorg je dat die klant tevreden blijft? Dat je weet hoe hij of zij over het product denkt? En dat je die relatie onderhoudt? Je stelt de offertes op, zet orders uit en onderzoekt de markt. Kortom, je zorgt voor de verkoop van a tot z. Bij Summa Business leer je hoe!


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.