Leidinggeven als vakspecialist

aanpakken actieve houding doorzetten luisteren observeren samenwerken team aansturen verantwoordelijkheid voorbeeldfunctie zelfreflectie zelfstandig

Als leidinggevende van een team, afdeling of project kun je bij verschillende organisaties werken in de beveiliging. Je kunt ook doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau, bijvoorbeeld Integrale veiligheidskunde.

 

Jouw studie: Leidinggevende team/afdeling/project (bbl)

Je wordt als specialist in je vakgebied opgeleid tot leidinggevende. Je bent dan vaak een meewerkend leidinggevende, die vanuit ervaring precies weet wat er gedaan moet worden.

Je zorgt dat ook iedereen binnen het team, de afdeling of een project zijn of haar werk goed kan doen. Je creëert als verantwoordelijke een prettige en veilige werksituatie.

Je draagt ook bij aan het personeelsbeleid. Je signaleert als er nieuwe medewerkers nodig zijn en adviseert bij de werving en selectie.

Tijdens deze 1-jarige opleiding krijg je specialistische kennis op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven en management. Omdat je zelf ook werkzaamheden verricht, kun je als dat nodig is ook de werkwijze verbeteren. Er wordt veel van je denkvermogen gevraagd. Als je dat juist de uitdaging vindt, is dit de opleiding voor jou.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.