Leidinggeven als vakspecialist

aanpakken actieve houding doorzetten luisteren observeren samenwerken team aansturen verantwoordelijkheid voorbeeldfunctie zelfreflectie zelfstandig
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als leidinggevende van een team, afdeling of project kun je bij verschillende organisaties gaan werken. Je leert medewerkers als ‘meewerkend voorman’ aan te sturen. Dit kan binnen elke branche. Met deze opleiding kun je ook doorstromen naar een opleiding op hbo-niveau.

Jouw studie: Leidinggevende team/afdeling/project (bbl)

Je wordt als specialist in je vakgebied opgeleid tot leidinggevende. Je bent dan vaak een meewerkend leidinggevende, die vanuit ervaring precies weet wat er gedaan moet worden.

Je zorgt dat ook iedereen binnen het team, de afdeling of een project zijn of haar werk goed kan doen. Je creëert als verantwoordelijke een prettige en veilige werksituatie.

Je draagt ook bij aan het personeelsbeleid. Je signaleert als er nieuwe medewerkers nodig zijn en adviseert bij de werving en selectie.

Tijdens deze 1-jarige opleiding krijg je specialistische kennis op het gebied van bedrijfsvoering, leidinggeven en management. Omdat je zelf ook werkzaamheden verricht, kun je als dat nodig is ook de werkwijze verbeteren. Er wordt veel van je denkvermogen gevraagd. Als je dat juist de uitdaging vindt, is dit de opleiding voor jou.


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.