Voor de teamplayer die van aanpakken houdt

aanpakken actief werk afwisseling duidelijk communiceren flexibel leidinggeven nauwkeurig plannen & organiseren proactief samenwerken stressbestendig zijn verantwoordelijk
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als logistiek teamleider ga je bijvoorbeeld aan de slag bij een magazijn, distributiecentrum, productiebedrijf of groothandel. Met je diploma kun je ook doorstromen naar een opleiding op mbo niveau 4, bijvoorbeeld Logistiek supervisor.

Jouw studie: Logistiek teamleider (bbl)

Logistiek brengt alles in beweging, daar weet jij alles van. Je stuurt je teamleden aan en springt waar nodig bij. Zo komt alles op het juiste moment op de juiste plek terecht.

Jij kent het logistieke proces van binnen en van buiten. Je verdeelt het werk onder je teamleden en steekt zelf ook de handen uit de mouwen in het magazijn. Je stuurt aan, plant, organiseert en administreert. Ook onderhoud je contacten met vervoerders en leveranciers. Je communiceert duidelijk, zodat iedereen in je team weet wat er moet gebeuren. Je brengt verslag uit aan het hoofd van het magazijn, de logistiek supervisor. 

Summa-Transport-bestemming-2022

“Ik hou van aanpakken en zelfstandig werken”

John Gitau

Student Logistiek teamleider

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.