Zo vet, je zou bijna vergeten dat het school is!

artiest auditie band basgitaar drums gitaar grunten licht en geluid metal metalhead musicmanagement muziek maken ondernemen optreden podium toetsen zang
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Je wordt opgeleid tot muzikant. Na het behalen van je diploma kun je aan de slag als zelfstandig artiest/ondernemer in de muziekindustrie. Je kunt natuurlijk ook doorstromen naar het hbo. Denk bijvoorbeeld aan muziekgerelateerde opleidingen als het Conservatorium van Amsterdam, Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam, Rock Academie in Tilburg of de HKU (Hogeschool voor de Kunsten Utrecht).

Jouw studie: Metal Factory (bol)

Leef jij voor je muziek? Ga jij voor die podiumplek als uitvoerend artiest of wordt straks juist de studio jouw domein? Zou je later zelf les willen geven of voel je toch meer voor een rol als manager in de industrie erachter? Heb je muzikale skills, je eigen artistieke ambities en de wil om het tot professional te schoppen, dan is Metal Factory echt iets voor jou!

MF kent 5 specialisaties: zang, drums, basgitaar, gitaar en toetsen. Alle lessen worden gegeven in het gebouw van Dynamo, midden in het centrum van Eindhoven.

Naast instrumentale vaardigheden komen ook de zakelijke en technische kanten van het vak aan bod. Je leert intensief met elkaar samenwerken en samenspelen. Zo leg je een brede basis voor een beroep in de muziekindustrie. Leerbedrijf Metal Factory Company helpt je aan een portie ervaring op het gebied van eigen performances, festivalorganisatie en workshops.

Met je loopbaanbegeleider bespreek je wekelijks de voortgang, je leerdoelen, je dromen en je toekomstmogelijkheden. Zo word je uitgedaagd om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Proef de sfeer van de opleiding en lees meer informatie op de website van Metal Factory.
SAEYS_Summa_Metal_Factory_4734
SAEYS_Summa_Metal_Factory_4881
SAEYS_Summa_Metal_Factory_4832
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5376
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5354
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5356
SAEYS_Summa_Metal_Factory_4791
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5160
SAEYS_Summa_Metal_Factory_4752
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5360
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5329
SAEYS_Summa_Metal_Factory_4912
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5001
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5237
SAEYS_Summa_Metal_Factory_5022

“Naar school gaan voelt helemaal niet als naar school gaan”

Rik Haaksman

Student Metal Factory

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.