Jij maakt het horecabedrijf waar je werkt succesvol

afwisseling collega's aansturen gastvrijheid handen uit de mouwen mensen helpen mensen laten genieten overzicht houden samenwerken verantwoordelijk wisselende werktijden zelfstandig

Jij weet hoe je het gasten naar de zin maakt! In het horecabedrijf waar jij zelfstandig als gastheer of gastvrouw werkt, komen mensen graag. Met een gezellig praatje en een vriendelijke ontvangst zorg je voor een warme sfeer.

Tegelijkertijd houd je overzicht over de zaak en controleer je of alles naar wens verloopt.

Je ziet er verzorgd uit en bent ook met je houding een voorbeeld voor je collega's. In onverwachte situaties blijf je altijd vriendelijk en correct en sommige buitenlandse gasten kun je helpen in hun eigen taal. Dit leer je allemaal tijdens lessen en situaties in de praktijk.

Als zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw gaat je opleiding verder dan bediening. Ook leer je over voorbereiding en voorraadbeheer. Zo voorkom je dat jullie misgrijpen als er iets nodig is. Inkopen gaat met beleid, want het bedrijf waar jij gaat werken gaat natuurlijk winst maken!

"We hebben veel geleerd door fouten te maken"

Lisa Vermeulen

Student Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Lees meer

Als zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw ga je werken bij bijvoorbeeld een café, restaurant, eetcafé, cateringbedrijf of hotel. Je kunt ook doorstromen naar de opleiding Leidinggevende bediening op niveau 4.

Updates

Studenten organiseren benefietavonden

Studenten van Summa Horeca hebben ruim € 2700 bij elkaar gekookt.

  • Nieuws

Vraag 't het Infopunt

Het Infopunt staat tijdens kantooruren klaar voor al jouw vragen over opleidingen en cursussen. Stel jouw vraag via onze livechat of stuur een e-mail.

Livechat starten E-mail sturen

040 269 44 44 

06 28 94 84 11

Beschikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur.


Ziekmelden? 

Kijk hier of bel: 040 269 40 90

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.