Jij maakt het horecabedrijf waar je werkt succesvol

afwisseling collega's aansturen gastvrijheid handen uit de mouwen mensen helpen mensen laten genieten overzicht houden samenwerken verantwoordelijk wisselende werktijden zelfstandig
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Als zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw ga je werken bij bijvoorbeeld een café, restaurant, eetcafé, cateringbedrijf of hotel. Je kunt ook doorstromen naar de opleiding Leidinggevende bediening op niveau 4.

Jouw studie: Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw (bol)

Jij weet hoe je het gasten naar de zin maakt! In het horecabedrijf waar jij zelfstandig als gastheer of gastvrouw werkt, komen mensen graag. Met een gezellig praatje en een vriendelijke ontvangst zorg je voor een warme sfeer. 

Tegelijkertijd houd je overzicht over de zaak en controleer je of alles naar wens verloopt.

Je ziet er verzorgd uit en bent ook met je houding een voorbeeld voor je collega's. In onverwachte situaties blijf je altijd vriendelijk en correct en sommige buitenlandse gasten kun je helpen in hun eigen taal. Dit leer je allemaal tijdens lessen en situaties in de praktijk.

Als zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw gaat je opleiding verder dan bediening. Ook leer je over voorbereiding en voorraadbeheer. Zo voorkom je dat jullie misgrijpen als er iets nodig is. Inkopen gaat met beleid, want het bedrijf waar jij gaat werken gaat natuurlijk winst maken!

#Horeca

"We hebben veel geleerd door fouten te maken"

Lisa Vermeulen

Student Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

Lees meer

Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.