Koken op niveau

baangarantie creatief bezig zijn gastvrijheid handen uit de mouwen hygiëne koken lekker eten samenwerken schone werkplek stagegarantie stressbestendig werken als anderen vrij zijn wisselende werktijden
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan
Om deze video te kunnen bekijken moet je marketingcookies accepteren. Pas je cookievoorkeuren aan

Je wordt zelfstandig werkend kok en loopt stage bij één van de Van der Valk hotels. Je opleiding vindt plaats in de keukens van Van der Valk. Je kunt met Van der Valk in gesprek om tijdens of na je studie te blijven werken bij een van de vestigingen van Van der Valk. Als je na het behalen van je diploma nog niet bent uitgeleerd, kun je verder met de niveau 4-opleiding Leidinggevende keuken (bol of bbl).

Jouw studie: Zelfstandig werkend kok - Van der Valk (bol)

Als toekomstige horeca-tijger ben jij heel gewild! Samen met Van der Valk bieden we deze mbo-opleiding tot zelfstandig werkend kok met stagegarantie en garantie op werk bij de Van der Valk hotelketen. Iedereen kijkt ernaar uit om weer op een bijzondere plek te eten en te verblijven. Zodra dit weer kan, krijgt de hospitality-branche het erg druk. Deze opleiding biedt daarom een groot perspectief op werk.

Van losse ingrediënten maak jij als kok gerechten waar gasten voor terugkomen. Je moet hiervoor alles weten van het werk in de keuken. Je leert snijden, hakken, frituren, bakken, koken, mengen en roken. In totaal wel 120 kooktechnieken! Als je de basis beheerst, kun je je creativiteit gebruiken om de lekkerste en mooiste gerechten te maken.

De opleiding biedt meer! Masterclasses van chefs, excursies en workshops bijvoorbeeld. Ook speciale trainingen door Van der Valk zoals Wijnkennis, Interieur en Streekgerechten.

Je leert hoe je verse ingrediënten goed bewaart en hoe je jouw werk voorbereidt. Je leert ook hoe je schoonmaakt, zodat je altijd in een hygiënische keuken werkt. Door goed samen te werken maken jullie alle gasten tevreden.

In de horeca is het hard werken in een gezellige omgeving. Proef de sfeer in de keuken maar eens, je bent echt onderdeel van een team. Bij Van der Valk word je ook onderdeel van de Toekanfamilie!


Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.