Summa Bouw

Werk jij graag met je handen en ben je een echte bouwer? Denk je graag mee over slimme oplossingen die zorgen voor meer woonplezier? Bij Summa Bouw bouw je aan je toekomst.

Jouw toekomst in de bouw

Vakmensen die kwaliteit leveren, kiezen voor duurzame oplossingen en de klant voorop stellen, zijn altijd nodig. Je kunt aan de slag met nieuwbouwprojecten, in het onderhoud en in de renovatie. Natuurlijk kun je na je opleiding ook verder leren.

We helpen je graag om je talenten te ontwikkelen in een omgeving die bij je past. We leiden je op tot vakman of vakvrouw. Je werkt niet alleen aan je eigen toekomst, maar aan die van ons allemaal. Praktijkopdrachten zijn belangrijk voor het ontwikkelen van vaardigheden als communiceren en samenwerken. Bedrijven, instellingen en organisaties zijn hier nauw bij betrokken. Met je loopbaanbegeleider bespreek je de voortgang, je leerwensen, je dromen en toekomstmogelijkheden. We dagen je uit om steeds een stapje verder te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Summa Bouw

De Run 4250, 5503 LL, Veldhoven

Summa Bouw

Spegelt 56, 5674 CD, Nuenen
Bekijk de opleidingen van Summa Bouw

Blijf op de hoogte

SUMMA NIEUWS

 

Bekijk ook eens deze scholen

Scholen verbonden aan het Summa College:

 

Montessori College

Het Montessori College biedt voortgezet onderwijs (mavo/havo) aan op Montessori grondslag. Speerpunten daarin zijn: respect, gelijkwaardigheid en vertrouwen. 

Ster College

Het Ster College biedt voortgezet onderwijs (mavo, havo en vwo) voor volwassenen (vanaf 18 jaar), ook wel voortgezet algemeen volwassenenonderwijs (vavo) genoemd. Het onderwijs varieert van één of enkele vakken tot het volledige pakket.

Taalkracht

Taalkracht is dé specialist in Brainport Regio Eindhoven om volwassenen sterker te maken in taal, rekenen en het werken met de computer. Taalkracht is er voor iedereen die moeite heeft met lezen, schrijven, rekenen of werken met de computer. En voor de groeiende groep kenniswerk

Maak kennis

Hulp nodig met het maken van jouw studiekeuze? Wij staan voor je klaar!

Twijfel je tussen opleidingen of weet je nog helemaal niet welke richting je op wil? Doe dan de studiekeuzest en ga in gesprek met onze studiekeuzeadviseurs. We helpen je graag op weg.

 

Doe de studiekeuzetest       Stel een vraag